KÜLTÜR - SANAT

2024-2025 sezonunda popüler diziler ne zaman başlayacak?

Diziseverlerin yeni sezon için merakla beklediği Eylül ayı geldi. Televizyon dizilerinin yeni sezon başlangıç tarihleri de netleşmeye başladı. Sevilen dizilerin yeni sezon tarihleriyle ilgili detaylar haberimizde

Eylül ayı itibarıyla televizyon dünyasında büyük bir heyecan yaşanıyor. Yaz tatilinin ardından, dizi severler için gözler popüler dizilerin yeni sezon tarihlerine çevrildi. Haziran ayında sezon finali yapan ve ekranlara veda eden diziler, 2024-2025 sezonunda geri dönmeye hazırlanıyor. Arka Sokaklar, İnci Taneleri, Bahar, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, ve Kızıl Goncalar gibi beğenilen diziler, yeni sezonlarıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eylül ayında ekranlara dönmesi beklenen diziler, geçtiğimiz yaz döneminde büyük ilgi görmüş ve sezon finali yapmıştı. Dizilerin kesin yayın tarihleri genellikle Eylül ayında açıklanmakta. Eylül ayının gelmesiyle birlikte, izleyiciler ekran başına geçmek için sabırsızlanıyor. 

İŞTE MERAKLA BEKLENEN DİZİLERİN YENİ SEZON TARİHLERİ

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı 7 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de 5’inci sezonuyla ekranlara gelecek.

Star TV’nin popüler dizisi Yalı Çapkını’nın yeni sezona 13 Eylül'de merhaba demesi bekleniyor.

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 3’üncü sezonunun 13 Eylül Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

Show TV’nin bir diğer sevilen dizisi Bahar’ın 2. sezon ilk bölümüyle 17 Eylül 2024 tarihi itibariyle ekranlarda olması bekleniyor.

Now TV’nin ses getiren yapımı Kızıl Goncalar’ın 30 Eylül’de başlayacağı öngörülüyor.

Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı dizisi İnci Taneleri’nin Eylül ayının ikinci haftasında 18. Bölüm ile tekrar izleyicisi ile buluşması bekleniyor.

Kanal D’nin ve Türk televizyon tarihinin efsane dizisi Arka Sokaklar 19’uncu sezonuna hazırlanıyor. Dizinin yayın tarihi henüz netleşmese de yeni sezon fragmanları yayınlanmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde yayın tarihinin kesinleşmesi bekleniyor.