Bakteri
Bakteri haberleri
Bakteri haberleri ve güncel Bakteri gelişmeleri, Bakteri ile ilgili tüm video, Bakteri fotoğrafları ve Bakteri haberleri Antalya Ekspres sitemizde
AKDENİZ Üniversitesi'nden (AÜ) Doç. Dr. Gönül Tuğrul İçemer, iklim değişikliği ile birlikte Akdeniz bölgesinde deniz suyu sıcaklığının yaz aylarında 30...
Son günlerde, tavuk üretimi yapan bir markanın ürününde ölümcül bir bakterinin tespit edilmesi, çiğ et ürünleriyle ilgili sağlık endişelerini yeniden...
Türkiye'de en çok tercih edilen içecek olan çayın, demlendikten sonra 1 saat içinde tüketilmesi öneriliyor. Uzmanlar, bu süre içinde çayda...
Ünlü fast food zincirleri, ABD'de E. coli bakterisinin neden olduğu ölümler sonrası ürünlerinde soğan kullanımını yasakladı. Araştırmacılar E. coli ile...
AKDENİZ Üniversitesi'nden (AÜ) Doç. Dr. Gönül Tuğrul İçemer, iklim değişikliği ile birlikte Akdeniz bölgesinde deniz suyu sıcaklığının yaz aylarında 30...
Son günlerde, tavuk üretimi yapan bir markanın ürününde ölümcül bir bakterinin tespit edilmesi, çiğ et ürünleriyle ilgili sağlık endişelerini yeniden...
Türkiye'de en çok tercih edilen içecek olan çayın, demlendikten sonra 1 saat içinde tüketilmesi öneriliyor. Uzmanlar, bu süre içinde çayda...
Ünlü fast food zincirleri, ABD'de E. coli bakterisinin neden olduğu ölümler sonrası ürünlerinde soğan kullanımını yasakladı. Araştırmacılar E. coli ile...
AKDENİZ Üniversitesi'nden (AÜ) Doç. Dr. Gönül Tuğrul İçemer, iklim değişikliği ile birlikte Akdeniz bölgesinde deniz suyu sıcaklığının yaz aylarında 30...
Son günlerde, tavuk üretimi yapan bir markanın ürününde ölümcül bir bakterinin tespit edilmesi, çiğ et ürünleriyle ilgili sağlık endişelerini yeniden...
Türkiye'de en çok tercih edilen içecek olan çayın, demlendikten sonra 1 saat içinde tüketilmesi öneriliyor. Uzmanlar, bu süre içinde çayda...
Ünlü fast food zincirleri, ABD'de E. coli bakterisinin neden olduğu ölümler sonrası ürünlerinde soğan kullanımını yasakladı. Araştırmacılar E. coli ile...
AKDENİZ Üniversitesi'nden (AÜ) Doç. Dr. Gönül Tuğrul İçemer, iklim değişikliği ile birlikte Akdeniz bölgesinde deniz suyu sıcaklığının yaz aylarında 30...
Son günlerde, tavuk üretimi yapan bir markanın ürününde ölümcül bir bakterinin tespit edilmesi, çiğ et ürünleriyle ilgili sağlık endişelerini yeniden...
Türkiye'de en çok tercih edilen içecek olan çayın, demlendikten sonra 1 saat içinde tüketilmesi öneriliyor. Uzmanlar, bu süre içinde çayda...
Ünlü fast food zincirleri, ABD'de E. coli bakterisinin neden olduğu ölümler sonrası ürünlerinde soğan kullanımını yasakladı. Araştırmacılar E. coli ile...